‘Feyenoord erg dicht bij komst van nieuwe speler’

Feyenoord zou dicht bij de komst zijn van de Argentijnse spits Julian Carranza. Hier maakt Fabrizio Romano melding van. Persoonlijk zouden ze rond zijn met de speler van Philadelphia Union, en ook met de club zijn ze nu dicht bij een akkoord.

Hij bereikte eerder al een mondeling akkoord met Feyenoord over een meerjarig contract. De Argentijnse spits heeft nog maar een contract tot eind 2024 bij Philadelphia Union. De Rotterdammers kunnen Carranza daarom hoogstwaarschijnlijk voor een bescheiden bedrag overnemen. Volgens de doorgaans goed ingevoerde Romano is de deal bijna rond. Feyenoord moet enkel over een paar details nog eens worden met de Major League Soccer-club.

Philadelphia Union nam Carranza in 2019 over van Inter Miami, dat hem voor 5,45 miljoen overman van Banfield. Na een halfjaar te zijn verhuurd aan zijn oude club in Argentinië kon Carranza niet overtuigen bij Inter Miami. De spits scoorde slechts drie keer in 42 wedstrijden. Philadelphia zag zijn kans schoon en betaalde 500.000 euro om de spits over te nemen.

Het bericht ‘Feyenoord erg dicht bij komst van nieuwe speler’ verscheen eerst op Voetbalvisie.