‘Twente-speler gelinkt aan overstap naar Feyenoord’

Sem Steijn kan persoonlijk terugkijken op een prima seizoen bij FC Twente. Hij maakte maar liefst zeventien doelpunten en gaf drie assists.

Na zo’n sterk seizoen komt er ongetwijfeld belangstelling voor de 22-jarige middenvelder, die al eerder in verband werd gebracht met het Duitse Werder Bremen. Volgens Milan Keskin van FootballTransfers doet Feyenoord er goed aan om aan te kloppen bij FC Twente voor Steijn.

!Calvin Stengs wordt immers begeerd door Lazio, dat een bod van tien miljoen euro zou voorbereiden. Feyenoord hoopt echter op minimaal vijftien miljoen euro voor Stengs, die nog een contract heeft tot medio 2027. Mocht het uiteindelijk toch tot een vertrek van Stengs komen, dan moet Feyenoord opnieuw op zoek naar een nieuwe nummer 10.

“Met de komst van Sem Steijn van FC Twente kan Feyenoord zich verzekeren van een aanvallende middenvelder die de club de komende jaren bij de hand kan nemen”, schrijft Keskin. “Nadat zowel Szymanski als Stengs een schoot in de roos bleken te zijn, is het voor Feyenoord belangrijk om een vergelijkbare speler aan te trekken. Een speler, die in de bloei van zijn loopbaan staat, nog voldoende ontwikkelmogelijkheden heeft en de club bij de hand kan nemen.”

Het bericht ‘Twente-speler gelinkt aan overstap naar Feyenoord’ verscheen eerst op Voetbalvisie.