‘Arne Slot neemt mansion over van Jurgen Klopp’

Arne Slot zal volgend seizoen zo goed als zeker voor de groep staan bij Liverpool. En volgens het Engelse medium ‘The Mirror’ zal hij het huis overnemen van de vertrekkende Jurgen Klopp.

Klopp woonde de laatste jaren in een fraaie villa in Formby, een plaatsje in de buurt van Liverpool. Het Britse medium schrijft dat het gaat om een herenhuis van maar liefst vier miljoen pond. Dit bouwwerk telt onder meer zeven slaapkamers, een indoor zwembad en een gigantische tuin.

De villa is overigens eigendom van Liverpool. Clubicoon Steven Gerrard verkocht de woning ooit aan toenmalig manager Brendan Rodgers, waarna deze bleef rouleren binnen de club. Na Klopp is het nu dus de beurt aan zijn waarschijnlijke opvolger Slot.

Het bericht ‘Arne Slot neemt mansion over van Jurgen Klopp’ verscheen eerst op Voetbalvisie.