‘Lionel Messi kan 400 miljoen per jaar pakken in de zandbak’

Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano kan Lionel Messi een absoluut vermogen gaan ophalen in de Saudi Pro League. Hij zou namelijk een aanbod van 400 miljoen euro per jaar hebben ontvangen van Al Hilal.

Ter vergelijking: Cristiano Ronaldo krijgt op dit moment tweehonderd miljoen euro per jaar bij Al-Nassr. Het gigantische bedrag dat Al Hilal voor Messi weg willen leggen lijkt wel tevergeefs. De Argentijn zou als topprioriteit hebben dat hij graag in Europa wil blijven bij een vertrek uit Parijs. Eerder vandaag werd bekend dat een vertrek bij Paris Saint-Germain niet meer onwaarschijnlijk is voor de ontevreden Messi.

Een terugkeer naar FC Barcelona lijkt een stuk waarschijnlijker voor Messi. De Catalanen zouden niets liever willen dan de Argentijn terug zien keren, maar ze moeten eerst kijken wat er mogelijk is volgens de Financial Fair Play-regels. Ook PSG zou een bod hebben gedaan voor een nieuw contract, maar die heeft Messi nog niet geaccepteerd omdat hij niet tevreden zou zijn met de club.

Het bericht ‘Lionel Messi kan 400 miljoen per jaar pakken in de zandbak’ verscheen eerst op Voetbalnotering.