‘Antony in de zomer weg bij Manchester United’

Afgelopen zomer verruilde Antony voor een vermogen Ajax voor Manchester United. Maar de Braziliaanse flitser maakt niet genoeg indruk bij zijn nieuwe club. Volgens Paul Parker moet de Braziliaanse aanvaller komende zomer alweer verkocht worden.

In gesprek met Bettors spreekt Parker klare taal. “Ik zou zeggen dat tien spelers uit de huidige selectie van Manchester United na dit seizoen moeten vertrekken. Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Scott McTominay, Donny van de Beek, Anthony Elanga, Wout Weghorst, Anthony Martial, Jadon Sancho en Antony moeten de club allemaal verlaten.”

Antony scoorde dit seizoen bij diens Premier League-debuut tegen Arsenal (3-1 overwinning). Sindsdien is de teller opgelopen naar negen doelpunten en drie assists in 33 officiële wedstrijden. Daar zaten meer belangrijke doelpunten tussen, maar de scepsis is zeker niet afgenomen.

Volgens Parker moet Antony dus al na één seizoen vertrekken. Het is overigens maar de vraag of dat realistisch is. Niet alleen is de oud-Ajacied een aankoop van manager Erik ten Hag, maar daar komt nog bij dat geïnteresseerde clubs niet zomaar aan diens prijskaartje kunnen voldoen.

Het bericht ‘Antony in de zomer weg bij Manchester United’ verscheen eerst op Voetbalvisie.