‘Zlatan kan binnenlandse transfer maken’

Op 41-jarige leeftijd speeltijd Zlatan Ibrahimovic nog altijd bij AC Milan. Maar de ervaren veteraan heeft zich nu in de belangstelling gespeeld van een tweede Italiaanse club. Clubeigenaar Silvio Berlusconi ziet hem namelijk graag naar Monza komen.

De clubeigenaar denkt dat Ibrahimovic nog altijd van meerwaarde kan zijn voor een Serie A-club en verwacht dat hij bij Monza goed op zijn plek zit. Het staat momenteel op de dertiende plaats in de competitie en lijkt dan ook op het hoogste niveau te blijven spelen.

Adriano Galliani, de voorzitter van Monza, wil naar verluidt snel contact opnemen met het management van de Zweedse topspits om de mogelijkheden te bespreken. Aangezien Ibrahimovic aan het einde van het seizoen transfervrij is, zou het voor Monza financieel geen probleem zijn om hem in de zomer in te lijven.

Ibrahimovic heeft inmiddels over de interesse gehoord en zou niet onwelwillend tegenover een overstap naar Monza staan. Naar verluidt wil hij echter eerst praten met zijn huidige werkgever om het over zijn toekomst bij AC Milan te hebben. Mochten deze gesprekken op niets uitlopen dan wil hij om de tafel gaan met Monza.

Het bericht ‘Zlatan kan binnenlandse transfer maken’ verscheen eerst op Voetbalvisie.