Nieuwe dreun op komst voor Mohamed Ihattaren

Een nieuwe dreun lonkt voor Mohamed Ihattaren. Na een reeks van incident staat zijn contract bij het Italiaanse Juventus op het spel. Afgelopen week werd de creatieve speler nog aangehouden vanwege een conflict in de relationele sfeer. Het zou nu zomaar kunnen de ‘De Oude Dame’ hem zal ontslaan.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Zondag werd hij gearresteerd, maandag werd zijn huis in Vleuten doorzocht en dinsdag werd hij weer vrijgelaten. Een ruzie met zijn vriendin was afgelopen weekend het zoveelste incident rond de steeds verder afglijdende Mo Ihattaren. Nét nu hij bij Juventus toch weer in training was gegaan om zijn in het slop geraakte carrière weer wat leven in te blazen.”

Naar verluidt is Juventus ‘not amused’ over de situatie van Ihattaren. De Italiaanse topclub wil spoedig een goed gesprek voeren met de middenvelder annex aanvaller. “Want ze hebben daar in principe nog steeds iets van hoop het uitzonderlijke talent op te lappen en door te verkopen. Maar zijn contract – dat nog loopt tot 2025 – staat na dit nieuwste incident wel op het spel”, zo luidt het.

Het bericht Nieuwe dreun op komst voor Mohamed Ihattaren verscheen eerst op Voetbalvisie.