WAANZINNIG! Krijg 10KEER!! je inzet terug als Antwerp vanavond wint bij Charleroi!

Zondagavond om 21.00 speelt Charleroi in eigen huis tegen Royal Antwerp. Voor beide ploegen alweer de vijftiende match van het voetbalseizoen.

Het beloofd een mooie pot te gaan worden met twee ploegen die voor de winst zullen gaan. En speciaal voor deze match pakt het wedkantoor van Unibet.BE uit met een waanzinnige actie. Ze verhogen namelijk de quote van 2,10 naar 10.00!! als Royal Antwerp de volle winst pakt! Mocht je dus twee euro in zetten op winst voor Antwerp dan kun je zomaar 20 euro tegemoet zien komen! Klik hier om je in te schrijven en profiteer van deze buitenkans.

Daarnaast biedt Unibet.BE livestreams aan van alle wedstrijden uit de Italiaanse, Spaanse, Franse en Duitse competitie! Het enige wat je moet doen om te kunnen kijken is hier een accountje bij ze aan maken en te zorgen voor een positief saldo (0,10).

Het bericht WAANZINNIG! Krijg 10KEER!! je inzet terug als Antwerp vanavond wint bij Charleroi! verscheen eerst op Voetbal4U.BE.