VANAVOND: Livestream Charleroi – Antwerp (Pro League)

Vandaag om 21.00 spelen Charleroi en Royal Antwerp tegen elkaar in de Pro League. Voor beide ploegen is het alweer de vijftiende match van het seizoen en ze zullen dan ook weer alles geven om te winnen.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.BE. Naast fantastische welkomstbonussen hebben ze ook de rechten om alle wedstrijden uit o.a de Spaanse, Franse, Italiaanse en Nederlandse competitie rechtstreeks uit te zenden via de website! Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers! Registreer je nu hier om een accountje aan te maken en te profiteren!

Helaas biedt Unibet.BE van deze wedstrijd geen livestream aan aan maar hier hebben we er één voor je gevonden.

Het bericht VANAVOND: Livestream Charleroi – Antwerp (Pro League) verscheen eerst op Voetbal4U.BE.