Charles De Ketelaere zegt ‘ja’ tegen AC Milan

Charles de Ketelare zet in op een zomers vertrek naar AC Milan. Hier maakt het medium La Repubblica melding van. Als een echte verrassing komt het nieuwtje van de Italiaanse bron niet. Milan flirt immers al een tijdje met CDK en de liefde is wederzijds. Sterke man Paolo Maldini gaf de voorkeur aan De Keteleare voor Nicolò Zaniolo (22) van AS Roma.

Ondertussen onderhandelt AC Milan nog met Club Brugge. Blauw-Zwart denkt naar verluidt aan een transfer van 40 miljoen euro. Milaan zou momenteel bereid zijn om 25 miljoen euro + 5 miljoen aan bonussen te betalen voor de diensten van De Ketelaere.

10X je inzet terug wanneer BELGIE dinsdag wint van POLEN!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

De Ketelaere veroverde met Club Brugge drie titels en maakt deel uit van de Rode Duivels, maar is bij de nationale ploeg nog geen vaste waarde. Een transfer naar de Italiaanse landskampioen kan daar verandering in brengen.

Het bericht Charles De Ketelaere zegt ‘ja’ tegen AC Milan verscheen eerst op Voetbal4U.BE.