‘Milan heeft met Noa Lang de nieuwe Zlatan binnen’

Noa Lang heeft zich bij Club Brugge de afgelopen seizoenen prima ontwikkeld. Columnist Nico Dijkshoorn ziet het dan ook helemaal zitten in de aanvaller die zich zelfs al international mag noemen.

“Ik voel me gesterkt door de AD-columns van Willem van Hanegem, die blijkbaar iets herkent in de stronteigenwijze Noa Lang”, schrijft Dijkshoorn in Voetbal International. “Het is tenslotte Willem die trainers altijd heeft gezien als betaalde toeschouwers en het was Willem die bedankte voor een WK waar hij waarschijnlijk niet zou spelen.”

Verdubbel je winst bij je eerste weddenschap!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

Dijkshoorn vervolgt: “Opeens zie ik nu ook de rol van Edgar Davids. Enkele weken geleden begreep ik niets van zijn aanstelling, maar Louis van Gaal is een bijzondere groep aan het kneden. Louis zelf, die net als Noa Lang, roept dat hij een geschenk op aarde is, Edgar Davids, die niet te belazerd was om zelfs Johan Cruijff op zijn lazer te geven en dan nu Noa Lang bij Oranje om al die ideale schoonzonen op het veld wat peper in hun reet te duwen.”

De kans is groot dat Lang binnenkort vertrekt naar AC Milan. “Noa Lang gaat slagen bij AC Milan. Ze hebben daar hun nieuwe Zlatan. Ongeveer de helft kleiner, maar met net zo veel zelfvertrouwen. Als Lang niet wordt opgesteld verandert er weinig. Dan heeft de coach het weer eens niet begrepen en moet hij maar weer eens door”, aldus Dijkshoorn.

Het bericht ‘Milan heeft met Noa Lang de nieuwe Zlatan binnen’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.