VANAVOND: Borussia Dortmund – Bayern Munchen (Bundesliga 07-11-2020)

VANAVOND om 18.30 uur spelen de grote rivalen Borussia Dortmund en Bayern Munchen tegen elkaar. Beide clubs staan respectievelijk op een tweede en eerste plaats in de competitie en hebben beiden vijftien punten na zes gespeelde wedstrijden. Het beloofd dus een spectaculaire wedstrijd te gaan worden.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Bundesliga, Serie A, en de Spaanse competitie rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Borussia Dortmund wint: 3,45
  • Gelijkspel: 4,00
  • Bayern Munchen wint: 1,97

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht <strong>VANAVOND: Borussia Dortmund – Bayern Munchen (Bundesliga 07-11-2020) </strong> verscheen eerst op Livestream Vandaag.