‘Leandro Trossard zes weken eruit met blessure’

Slecht nieuws dreigt voor KRC Genk. Het zou zomaar kunnen dat ze het weken moeten doen zonder sterkhouder Leandro Trossard.

De vleugelaanvaller moest donderdagavond op een draagberrie afgevoerd worden, en al snel klonk het gerucht dat de Genkse smaakmaker zes weken out zal zijn. “Maar zeker is dat niet,” schrijft Het Nieuwsblad. “De flankaanvaller mist zeker de match van zondag in Gent en zal ook forfait moeten geven voor de wedstrijden van de Rode Duivels tegen Zwitserland en Nederland.” Vandaag volgt normaal een definitief verdict over zijn blessure.

Het bericht ‘Leandro Trossard zes weken eruit met blessure’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

‘Leandro Trossard zes weken eruit met blessure’

Slecht nieuws dreigt voor KRC Genk. Het zou zomaar kunnen dat ze het weken moeten doen zonder sterkhouder Leandro Trossard.

De vleugelaanvaller moest donderdagavond op een draagberrie afgevoerd worden, en al snel klonk het gerucht dat de Genkse smaakmaker zes weken out zal zijn. “Maar zeker is dat niet,” schrijft Het Nieuwsblad. “De flankaanvaller mist zeker de match van zondag in Gent en zal ook forfait moeten geven voor de wedstrijden van de Rode Duivels tegen Zwitserland en Nederland.” Vandaag volgt normaal een definitief verdict over zijn blessure.

Het bericht ‘Leandro Trossard zes weken eruit met blessure’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.