‘Hein Vanhaezebrouck moet nu écht vrezen voor zijn job’

Het gaat erg slecht met Anderlecht. In de competitie wil het niet lukken en gisteren ging het ook mis in de Europa League. In eigen verloor Paars/Wit met 0-2 van Dinamo Zagreb. De toekomst van trainer Hein Vanhaezebrouck lijkt nu op het spel te staan.

“Er komen enkele crisisvergaderingen aan bij Anderlecht. Na de 0 op 6 in de Europa League en slechts 1 ­zege in 8 matchen is de positie van trainer Hein Vanhaezebrouck echt in gevaar”, oordeelt de krant immers.

Een tegenvallend resultaat komend weekend zou volgens hen fataal kunnen zijn. “Zijn grote ontslagvergoeding van 1,9 miljoen lijkt niet langer een reddingsboei. De match zondag op Zulte Waregem zal cruciaal zijn, maar andere opties zullen nu al worden afgetoetst.”

Het bericht ‘Hein Vanhaezebrouck moet nu écht vrezen voor zijn job’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

‘Hein Vanhaezebrouck moet nu écht vrezen voor zijn job’

Het gaat erg slecht met Anderlecht. In de competitie wil het niet lukken en gisteren ging het ook mis in de Europa League. In eigen verloor Paars/Wit met 0-2 van Dinamo Zagreb. De toekomst van trainer Hein Vanhaezebrouck lijkt nu op het spel te staan.

“Er komen enkele crisisvergaderingen aan bij Anderlecht. Na de 0 op 6 in de Europa League en slechts 1 ­zege in 8 matchen is de positie van trainer Hein Vanhaezebrouck echt in gevaar”, oordeelt de krant immers.

Een tegenvallend resultaat komend weekend zou volgens hen fataal kunnen zijn. “Zijn grote ontslagvergoeding van 1,9 miljoen lijkt niet langer een reddingsboei. De match zondag op Zulte Waregem zal cruciaal zijn, maar andere opties zullen nu al worden afgetoetst.”

Het bericht ‘Hein Vanhaezebrouck moet nu écht vrezen voor zijn job’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.