‘Club Brugge was Ajax te snel af in strijd om potentiele Oranje-international’

Ajax heeft afgelopen zomer een poging gewaagd om Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld los te weken van NEC. Hij koos uiteindelijk voor een avontuur bij de Belgische landkampioen Club Brugge. Bij die ploeg maakt hij nu een grote indruk.

Dat nieuws wordt bevestigd door Club Brugge-manager Vincent Mannaert, die zijn uitspraken doet in gesprek met Het Nieuwsblad. “Er was wel degelijk interesse van die topclubs, maar wij speelden iets sneller op de bal.”

“We hielden al een tijdje rekening met een vertrek van Limbombe en we zagen in Arnaut een interessante vervanger. Toen andere clubs zich roerden, stond zijn beslissing al vast. Club Brugge heeft in Nederland ondertussen een goeie reputatie als het gaat om het lanceren en herlanceren van spelers uit de Ere- of Eerste Divisie.”

Inmiddels is Danjuma uitgegroeid tot een sensatie op de Belgische velden. De aanvaller, voor wie Club Brugge 1 miljoen euro betaalde aan NEC, is opgenomen in de voorselectie voor het Nederlands elftal. De dribbelaar genoot zijn jeugdopleiding bij PSV, maar brak nooit door in Eindhoven.

Het bericht ‘Club Brugge was Ajax te snel af in strijd om potentiele Oranje-international’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

‘Club Brugge was Ajax te snel af in strijd om potentiele Oranje-international’

Ajax heeft afgelopen zomer een poging gewaagd om Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld los te weken van NEC. Hij koos uiteindelijk voor een avontuur bij de Belgische landkampioen Club Brugge. Bij die ploeg maakt hij nu een grote indruk.

Dat nieuws wordt bevestigd door Club Brugge-manager Vincent Mannaert, die zijn uitspraken doet in gesprek met Het Nieuwsblad. “Er was wel degelijk interesse van die topclubs, maar wij speelden iets sneller op de bal.”

“We hielden al een tijdje rekening met een vertrek van Limbombe en we zagen in Arnaut een interessante vervanger. Toen andere clubs zich roerden, stond zijn beslissing al vast. Club Brugge heeft in Nederland ondertussen een goeie reputatie als het gaat om het lanceren en herlanceren van spelers uit de Ere- of Eerste Divisie.”

Inmiddels is Danjuma uitgegroeid tot een sensatie op de Belgische velden. De aanvaller, voor wie Club Brugge 1 miljoen euro betaalde aan NEC, is opgenomen in de voorselectie voor het Nederlands elftal. De dribbelaar genoot zijn jeugdopleiding bij PSV, maar brak nooit door in Eindhoven.

Het bericht ‘Club Brugge was Ajax te snel af in strijd om potentiele Oranje-international’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.