Zoveel geld moet Anderlecht aan Hein Vanhaezebroeck betalen als ze hem ontslaan (WTF!!!)

Mocht Anderlecht overwegen om trainer Hein Vanhaezebroeck te ontslaan dan zal het diep in de buidel moeten tasten.

Volgens Het Nieuwsblad gaat het om een bedrag rond de 1,9 miljoen euro. Waarom denk je dan? Wel, Vanhaezebrouck heeft nog een contract van twee jaar lopen en verdient er jaarlijks zo’n één miljoen euro. Zoals in elk bedrijf is de werkgever verplicht een opzegvergoeding te betalen als hij hem aan de deur zet. Hoe hoger het loon én hoe langer het contract nog loopt, hoe duurder die grap wordt.

Het bericht Zoveel geld moet Anderlecht aan Hein Vanhaezebroeck betalen als ze hem ontslaan (WTF!!!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Zoveel geld moet Anderlecht aan Hein Vanhaezebroeck betalen als ze hem ontslaan (WTF!!!)

Mocht Anderlecht overwegen om trainer Hein Vanhaezebroeck te ontslaan dan zal het diep in de buidel moeten tasten.

Volgens Het Nieuwsblad gaat het om een bedrag rond de 1,9 miljoen euro. Waarom denk je dan? Wel, Vanhaezebrouck heeft nog een contract van twee jaar lopen en verdient er jaarlijks zo’n één miljoen euro. Zoals in elk bedrijf is de werkgever verplicht een opzegvergoeding te betalen als hij hem aan de deur zet. Hoe hoger het loon én hoe langer het contract nog loopt, hoe duurder die grap wordt.

Het bericht Zoveel geld moet Anderlecht aan Hein Vanhaezebroeck betalen als ze hem ontslaan (WTF!!!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.