Supporters wijzen naar Marc Coucke en Luc Devroe

Anderlecht verloor vanavond op eigen veld kansloos van Dinamo Zagreb. Het werd 0-2. De supporters van Paars/Wit waren furieus na de nederlaag en gingen los op het medium Twitter. Vooral Luc Devroe en Marc Coucke moesten het ontgelden. Kijk hieronder naar enkele reacties.

Het bericht Supporters wijzen naar Marc Coucke en Luc Devroe verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Supporters wijzen naar Marc Coucke en Luc Devroe

Anderlecht verloor vanavond op eigen veld kansloos van Dinamo Zagreb. Het werd 0-2. De supporters van Paars/Wit waren furieus na de nederlaag en gingen los op het medium Twitter. Vooral Luc Devroe en Marc Coucke moesten het ontgelden. Kijk hieronder naar enkele reacties.

Het bericht Supporters wijzen naar Marc Coucke en Luc Devroe verscheen eerst op Voetbal4u.be.