Spaanse pers lovend: ‘Club Brugge sterker dan verwacht’

Club Brugge verloor gisteren met 3-1 van Atletico Madrid in de Champions League. Toch kan Blauw/Zwart terugkijken op een goede wedstrijd. Ze hebben dan ook een prima indruk achtergelaten op de internationale pers.

Marca: Vooral Arnaut Danjuma zijn goal kreeg aandacht. “Hij zorgde voor een grote schok in het stadion met zijn heerlijk doelpunt, dat uiteindelijk een voetnoot bleek te zijn. Het zorgde even voor een knauw in het vertrouwen van Atlético. De Belgen zetten voordien Atlético ook aan het werk, maar dat werd goed opgelost door de defensie.”

El Mundo Deportivo: “Simeone wist dat Club Brugge niet te onderschatten was. Ze verdienden te winnen in Dortmund: een goed collectief, de kracht van Wesley, Vanaken… Atlético kende een moeilijke vond tegen een moedige tegenstander. Club was zeker niet het ‘kleintje’ zoals aangekondigd, ondanks het verschil in budget en kwaliteit.”

Sport: “Club Brugge toonde zich sterker dan verwacht. Ze kwamen niet als toeristen naar Madrid en Atlético won uiteindelijk toch nog. Maar vooral Griezmann en nog eens Griezmann.”

Het bericht Spaanse pers lovend: ‘Club Brugge sterker dan verwacht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Spaanse pers lovend: ‘Club Brugge sterker dan verwacht’

Club Brugge verloor gisteren met 3-1 van Atletico Madrid in de Champions League. Toch kan Blauw/Zwart terugkijken op een goede wedstrijd. Ze hebben dan ook een prima indruk achtergelaten op de internationale pers.

Marca: Vooral Arnaut Danjuma zijn goal kreeg aandacht. “Hij zorgde voor een grote schok in het stadion met zijn heerlijk doelpunt, dat uiteindelijk een voetnoot bleek te zijn. Het zorgde even voor een knauw in het vertrouwen van Atlético. De Belgen zetten voordien Atlético ook aan het werk, maar dat werd goed opgelost door de defensie.”

El Mundo Deportivo: “Simeone wist dat Club Brugge niet te onderschatten was. Ze verdienden te winnen in Dortmund: een goed collectief, de kracht van Wesley, Vanaken… Atlético kende een moeilijke vond tegen een moedige tegenstander. Club was zeker niet het ‘kleintje’ zoals aangekondigd, ondanks het verschil in budget en kwaliteit.”

Sport: “Club Brugge toonde zich sterker dan verwacht. Ze kwamen niet als toeristen naar Madrid en Atlético won uiteindelijk toch nog. Maar vooral Griezmann en nog eens Griezmann.”

Het bericht Spaanse pers lovend: ‘Club Brugge sterker dan verwacht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.