BREAKING: ‘Juventus wil grootste club ter wereld worden met dubbele stunttransfer’

Juventus heeft grote ambities en de komst van Cristiano Ronaldo gaf dat natuurlijk al aan. Toch is de Oude Dame nog niet klaar. Ze zetten in op een dubbele toptransfer.

Juventus streeft er volgens SkySports enorm naar om (weer) de grootste club ter wereld te worden. Dat vereist uiteraard Champions League-winst én een uitmuntende kern. Die mogen ze dan wel al hebben, in Turijn laten ze naar verluidt hun oog vallen op twee nieuwe wereldtoppers.

Zo zou het, zoals eerder al vermeldt, Paul Pogba terug naar de club willen halen. Op zich niet onmogelijk, want de Fransman ligt bij Man Utd compleet overhoop met Mourinho. De tweede gewilde topper is echter een ander paar mouwen. Juventus zou namelijk opnieuw willen stunten door Kylian Mbappe naar de Serie A te halen.

Het bericht BREAKING: ‘Juventus wil grootste club ter wereld worden met dubbele stunttransfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.