Hein Vanhaezebrouck in de clinch met journalist

In aanloop naar de wedstrijd tussen Anderlecht en Dinamo Zagreb was er een persconferentie waar trainer Hein Vanhaezebrouck aanschoof. Een journalist van Het Laatste Nieuws vroeg aan de trainer om een balans op te maken van zijn eerste jaar als coach van RSC Anderlecht. Dat rapport was al in de krant verschenen. Een negatief rapport. Bij La Dernière Heure hadden ze het over de slechtste coach bij RSCA in de 21ste eeuw, op basis van de resultaten in het eerste jaar.

“We zijn hier voor de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Als ik ooit eens een individueel interview met u heb, zal ik dat eens grondig uitleggen. Alleen vrees ik dat dat er de eerste tijd niet zit aan te komen”, stelde Hein Vanhaezebrouck.

“Jullie hebben het bilan opgemaakt, hé. Jullie hebben je best gedaan. Ik ga daar geen commentaar op geven. Ik ga me focussen op de wedstrijd tegen Zagreb. Niet op ‘het bilan’.”

Het bericht Hein Vanhaezebrouck in de clinch met journalist verscheen eerst op Voetbal4u.be.