Anthony Vanden Borre hoopt op aanbieding

Anthony Vanden Borre hoopt op 30ste jaar nog op een terugkeer in het profvoetbal. Volgens Ilombé Mboyo – die het goed doet bij KV Kortrijk – moeten clubleiders geen schrik hebben. “Als men mij vraagt of Anthony nog kan voetballen, dan lach ik daarmee”, vertelt Mboyo in Sport/Voetbalmagazine. “Het is hier tenslotte niet de Bundesliga of de Primera Division.”

Vanden Borre zit echter al meerdere maanden zonder club en kwam wat kilo’s bij. “Daar valt aan te werken”, aldus Mboyo. “Anderhalf jaar voor het WK in Brazilië stond hij ook te dik, maar hij is hard gaan werken, tekende bij Anderlecht waar hij kampioen werd en hij mocht mee naar het WK. Anthony is nu 31 (hij wordt 31 op 24 oktober,nvdr.), geen 36. In zijn hoofd zit het nog goed.”

“Het risico is altijd evenredig met de investering. Zo heel veel gaat hij niet verdienen. Maar ik kan je zeggen dat hij nog honger heeft, dat hij opnieuw wil voetballen. Als hij iets vindt, dan zal hij hard werken.”

Het bericht Anthony Vanden Borre hoopt op aanbieding verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Anthony Vanden Borre hoopt op aanbieding

Anthony Vanden Borre hoopt op 30ste jaar nog op een terugkeer in het profvoetbal. Volgens Ilombé Mboyo – die het goed doet bij KV Kortrijk – moeten clubleiders geen schrik hebben. “Als men mij vraagt of Anthony nog kan voetballen, dan lach ik daarmee”, vertelt Mboyo in Sport/Voetbalmagazine. “Het is hier tenslotte niet de Bundesliga of de Primera Division.”

Vanden Borre zit echter al meerdere maanden zonder club en kwam wat kilo’s bij. “Daar valt aan te werken”, aldus Mboyo. “Anderhalf jaar voor het WK in Brazilië stond hij ook te dik, maar hij is hard gaan werken, tekende bij Anderlecht waar hij kampioen werd en hij mocht mee naar het WK. Anthony is nu 31 (hij wordt 31 op 24 oktober,nvdr.), geen 36. In zijn hoofd zit het nog goed.”

“Het risico is altijd evenredig met de investering. Zo heel veel gaat hij niet verdienen. Maar ik kan je zeggen dat hij nog honger heeft, dat hij opnieuw wil voetballen. Als hij iets vindt, dan zal hij hard werken.”

Het bericht Anthony Vanden Borre hoopt op aanbieding verscheen eerst op Voetbal4u.be.