Roberto Martinez duidt twee uitblinkers aan: “Ik ga hem niet afstoppen”

Roberto Martinez was gisteren tevreden met de 0-4 eindstand tegen Schotland. Na de wedstrijd wees hij twee uitblinkers aan.

Met name dan over de prestatie van zijn aanvoerder. Zeker in de eerste helft was Eden Hazard op alle uithoeken van het veld te vinden. “Eden Hazard liep niet te veel vandaag. Hij kwam de bal naast Dembélé ophalen omdat er weinig ruimte was vooraan. Ik ga hem niet stoppen om zo hard te werken. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid als aanvoerder”, klonk het bij Het Nieuwsblad.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: Behaal de hoogste odds & win jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

Maar ook Youri Tielemans deed het erg goed en ving de blessure van Kevin De Bruyne uitstekend op. “Tielemans is nog altijd aan het groeien. Ik was blij met het duo Dembélé-Tielemans. Ze controleerden het spel. In de tweede helft was het nog beter. Het ging sneller. Ze toonden alletwee mentaliteit en dat is nodig op dit niveau.”

Het bericht Roberto Martinez duidt twee uitblinkers aan: “Ik ga hem niet afstoppen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Roberto Martinez duidt twee uitblinkers aan: “Ik ga hem niet afstoppen”

Roberto Martinez was gisteren tevreden met de 0-4 eindstand tegen Schotland. Na de wedstrijd wees hij twee uitblinkers aan.

Met name dan over de prestatie van zijn aanvoerder. Zeker in de eerste helft was Eden Hazard op alle uithoeken van het veld te vinden. “Eden Hazard liep niet te veel vandaag. Hij kwam de bal naast Dembélé ophalen omdat er weinig ruimte was vooraan. Ik ga hem niet stoppen om zo hard te werken. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid als aanvoerder”, klonk het bij Het Nieuwsblad.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: Behaal de hoogste odds & win jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

Maar ook Youri Tielemans deed het erg goed en ving de blessure van Kevin De Bruyne uitstekend op. “Tielemans is nog altijd aan het groeien. Ik was blij met het duo Dembélé-Tielemans. Ze controleerden het spel. In de tweede helft was het nog beter. Het ging sneller. Ze toonden alletwee mentaliteit en dat is nodig op dit niveau.”

Het bericht Roberto Martinez duidt twee uitblinkers aan: “Ik ga hem niet afstoppen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.