“Rode Duivels meer individueel talent dan Brazilië”

Morgen is het erop of eronder voor de Rode Duivels. Dan staat de kraker in de kwartfinales van het WK tegen Brazilie gepland. Andreas Pereira doet een opvallende uitspraak over deze beide elftallen.

Volgens de Braziliaanse Belg van Manchester United moeten de Rode Duivels op basis van individueel talent zeker niet onderdoen voor de Brazilianen, integendeel zelfs. Volgens hem hebben de Rode Duivels zelfs meer talent, dat vertelt hij aan Het Belang van Limburg.

facebook BUITENKANS! DE RODE DUIVELS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS EN JIJ KAN MEEDELEN! WK-SPECIAL!! facebook

“België heeft misschien geen palmares, maar het is wel een team van topspelers die vaak ook nog eens uitblinker zijn bij de grootste clubs in Europa. Als team denk ik dat Brazilië iets beter aan elkaar hangt. Maar qua individueel talent is België toch in het voordeel. Dat weten ze in Brazilië ook. Daar kijken ze ook naar de Premier League”, zegt de aanvallende middenvelder die nog voor beide landen kan kiezen.

Het bericht “Rode Duivels meer individueel talent dan Brazilië” verscheen eerst op Voetbal4u.be.