Roberto Martinez wil speler van Brazilie afsnoepen

Roberto Martinez wil een gesprek aangaan met Andreas Pereira. Hij kan nog altijd kiezen tussen de nationale elftallen van Brazilie en Belgie. Pereira speelde vorig jaar goed op huurbasis bij Valencia en gaat dit jaar zijn kans bij Manchester United.

facebook BUITENKANS! DE RODE DUIVELS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS EN JIJ KAN MEEDELEN! WK-SPECIAL!! facebook

“Ik hou beide deuren voorlopig open. Ik ben geboren in België en heb veel te danken aan dit land. Brazilië is dan weer het land van mijn roots en familie. Via Lukaku heb ik wel al vernomen dat Martinez graag eens met me wil spreken”, zegt hij over zijn toekomst als international in Het Belang van Limburg.

Het bericht Roberto Martinez wil speler van Brazilie afsnoepen verscheen eerst op Voetbal4u.be.