OPVALLEND: Benito Raman waarschuwt KAA Gent

Benito Raman promoveerde afgelopen weekend met zijn club Fortuna Dusseldorf naar de Bundesliga. In het verleden speelde hij o.a voor Standard Luik en AA Gent en het Belgische voetbal laat hem nog steeds niet koud. “Als AA Gent dit weekend verliezen van Charleroi, kunnen ze zomaar zesde worden. Ze moeten gaan opletten. Zo gaat dat in Play-off 1, alles kan heel snel draaien”, stelt Raman bij HLN Vista.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

“Als de voorsprong van Club Brugge van bij het begin niet zo gigantisch was geweest, had Standard nu zomaar kampioen kunnen worden. Iemand als Junior Edmilson floreert duidelijk onder de nieuwe coach. Er zijn ook de sterke prestaties van Carcela. De situatie is er nu helemaal anders dan toen ik er was. Toen ging de club door een moeilijke periode.”

Raman stond bekend als iemand die het niet nauw nam met de discipline. Dat is nu verleden tijd. “Ik ga veel minder weg dan vroeger. Ik heb rust gevonden en zit veel vaker thuis. We hebben een gezinsleven met alles er op en er aan. Die structuur had ik wel nodig. Of ze in Düsseldorf dan geen snookertafels hebben? (Lacht) Ik denk het wel, maar ik heb ze nog niet gezien.”

Het bericht OPVALLEND: Benito Raman waarschuwt KAA Gent verscheen eerst op Voetbal4u.be.