‘Meme Tchité vindt opmerkelijke nieuwe Belgische club’

Het laatste seizoen zat Meme Tchité zonder club. In het verleden maakte de 34-jarige speler zijn doelpunten voor o.a Anderlecht, Club Brugge en Racing Santander. Volgend seizoen zal hij weer spelen bij een club uit de Belgische competitie.

Nadat hij bij WS Brussel moest vertrekken en een test bij Patro Eisden niets opleverde, heeft Tchité nu toch een nieuwe club gevonden. Volgens Sudpresse gaat hij in de tweede amateurliga voetballen, waar hij een contract getekend heeft bij Hamoir. Dat werd dit seizoen vijfde in de Waalse reeks

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Tchité zet zijn zwerftocht zo verder. Sinds zijn vertrek bij Club Brugge in 2014 bleef hij nooit langer dan enkele maanden bij een club. Hij speelde sindsdien voor het Roemeense Petrolul Ploiesti, STVV en WS Brussel.

Het bericht ‘Meme Tchité vindt opmerkelijke nieuwe Belgische club’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.