Jelle van Damme zet Beerschot-fans fijntjes op hun plaats

Gisteren speelde Jelle van Damme met zijn Royal Antwerp tegen stadgenoot Beerschot-Wilrijk. Na 90 minuten bikkelen stond de 0-0 eindstand op het scorebord. Aan de thuisaanhang zal het nochtans niet gelegen.

‘t Kiel was niet volledig uitverkocht en de sfeer op de Bosuil was twee weken geleden misschien net wat indrukwekkender, toch zorgden de Beerschot-fans voor voldoende ambiance. En dat mocht met name Jelle Van Damme aan de lijven ondervinden. De Antwerpse sterkhouder heeft natuurlijk een verleden bij Beerschot en werd constant op de korrel genomen door de spionkop. Maar JVD liet het niet aan zijn hart komen en wuifde laconiek terug. “Als de mensen je roepen, dan wuif ik terug, hé. Ik ben gewoon een vriendelijke jongen, zie je”, lachte hij in Gazet van Antwerpen.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Op bepaalde momenten gingen de thuisfans er wel over en werd ook met bier gegooid naar Van Damme. Maar zelfs daar kon hij uiteindelijk mee lachen. “Ik wilde wel een pintje vangen, maar dat is niet gelukt. Keuze genoeg, ik kon als het ware met mijn mond open bier tanken.”

Het bericht Jelle van Damme zet Beerschot-fans fijntjes op hun plaats verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Jelle van Damme zet Beerschot-fans fijntjes op hun plaats

Gisteren speelde Jelle van Damme met zijn Royal Antwerp tegen stadgenoot Beerschot-Wilrijk. Na 90 minuten bikkelen stond de 0-0 eindstand op het scorebord. Aan de thuisaanhang zal het nochtans niet gelegen.

‘t Kiel was niet volledig uitverkocht en de sfeer op de Bosuil was twee weken geleden misschien net wat indrukwekkender, toch zorgden de Beerschot-fans voor voldoende ambiance. En dat mocht met name Jelle Van Damme aan de lijven ondervinden. De Antwerpse sterkhouder heeft natuurlijk een verleden bij Beerschot en werd constant op de korrel genomen door de spionkop. Maar JVD liet het niet aan zijn hart komen en wuifde laconiek terug. “Als de mensen je roepen, dan wuif ik terug, hé. Ik ben gewoon een vriendelijke jongen, zie je”, lachte hij in Gazet van Antwerpen.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Op bepaalde momenten gingen de thuisfans er wel over en werd ook met bier gegooid naar Van Damme. Maar zelfs daar kon hij uiteindelijk mee lachen. “Ik wilde wel een pintje vangen, maar dat is niet gelukt. Keuze genoeg, ik kon als het ware met mijn mond open bier tanken.”

Het bericht Jelle van Damme zet Beerschot-fans fijntjes op hun plaats verscheen eerst op Voetbal4u.be.