Ex-Rode Duivel stopt met profvoetbal: “Kan carrière afsluiten met positieve noot”

Een voormalig Rode Duivel hangt zijn schoenen aan de wilgen. Benjamin de Ceulaer heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld als profvoetballer.

De 34-jarige aanvaller van Westerlo kondigde na de match tegen Tubeke zijn afscheid als prof aan. Hij gaat in de amateurreeksen spelen en zich focussen op zijn fitnesszaak. “Ik heb de beslissing om te stoppen al een tijdje genomen, maar het is leuk dat ik mijn carrière kan afsluiten met een positieve noot: de redding van Westerlo”, klonk het bij hem.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

De Ceulaer kwam in zijn carrière uit voor STVV, RKC Waalwijk, Feyenoord, Lokeren, KRC Genk en Westerlo. Met Genk won hij twee keer de beker. Hij werd in die periode ook een aantal keer opgeroepen voor de Rode Duivels, maar kwam uiteindelijk geen enkele keer in actie. In 2011 was hij ook genomineerd voor de Puskas Award, de prijs voor het mooiste doelpunt van het jaar wereldwijd.

Het bericht Ex-Rode Duivel stopt met profvoetbal: “Kan carrière afsluiten met positieve noot” verscheen eerst op Voetbal4u.be.