DEFINITIEF: Nieuwe transfer tussen Club Brugge en KV Mechelen

Club Brugge en KV Mechelen hebben een akkoord bereikt over de transfer van Nikola Storm. Hij heeft een contract ondertekend bij de club die uitkomt in de tweede divisie.

Storm werd destijds gelanceerd door Michel Preud’homme en leek op weg naar een mooie toekomst bij Club. Maar de aanvaller kon zijn opmars niet doorzetten en dus werd hij elders op huurbasis gestald. Eerst hij Zulte Waregem, het voorbije seizoen bij OHL. Maar nu trekt hij de poort van Jan Breydel dus definitief achter zich dicht. Bij Malinwa tekende hij een contract van vier seizoenen.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

Een nieuwe aanwinst dus voor KVM, waar de ploeg die komend seizoen de promotie moet afdwingen steeds meer vorm begint te krijgen. “We zijn tevreden met de komst van Nikola Storm. Hij past perfect in het team dat we voor ogen hebben. We willen immers een ploeg uitbouwen met een mix van ervaring en jong – Belgisch – talent. Nikola is gemotiveerd om hier samen met de club iets neer te zetten. Hij heeft veel potentieel. Daarom hebben we hem ook voor langere tijd laten tekenen”, vertelt Stefaan Vanroy, hoofd van de nieuwe sportieve cel, op de clubwebsite.

Het bericht DEFINITIEF: Nieuwe transfer tussen Club Brugge en KV Mechelen verscheen eerst op Voetbal4u.be.