BREAKING: ‘AC Milan wil nu een andere speler van RSC Anderlecht’

Leander Dendoncker staat al een hele poos op het lijstje van AC Milan maar nu is er ook een andere speler van Paars/Wit die in de belangstelling staat van de Rossoneri.

Henry Onyekuru deed het vorig seizoen uitstekend in het shirt van AS Eupen. De Nigeriaanse flankaanvaller scoorde ook veel voor Anderlecht en liet in de Champions League mooie momenten zien. Dat is een aantal clubs niet ontgaan.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

De dribbelvaardige Onyekuru belandde echter in de lappenmand, maar hij doet terug mee. Dat biedt perspectieven. Al lijkt de kans klein dat Everton hem zal willen verkopen. The Toffees betaalden vorige zomer 8 miljoen euro en stalden hem bij Anderlecht, om extra ervaring op te kunnen doen. Onyekuru ligt tot midden 2020 onder contract.

Het bericht BREAKING: ‘AC Milan wil nu een andere speler van RSC Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.