Club Brugge ging ook voor verdediger Standard Luik

De centrale verdediger Zinho Vanheusden maakte op 15-jarige leeftijd de overstap naar het Italiaanse Inter Milan. Hij kon toen ook naar Club Brugge. Momenteel maakt hij zijn minuten voor Standard Luik.

De 18-jarige Hasselaar kwam tegen AA Gent aan de aftrap en maakte de negentig minuten rond. Hij hoopt in de resterende matchen nog wat wedstrijdritme op te doen. Volgend seizoen aast hij op een basisplaats, bij Standard.

SUPERTIP! 200% tot 80EURO VOETBALWEDDEN bij UNIBET!! Schrijf je nu VRIJBLIJVEND in! (Stort 40! Speel met 120!)

“In de winter waren Club Brugge en Standard het meest concreet. Toen ik moest kiezen, was ik nog geblesseerd. Maar Standard is de club van mijn hart en los daarvan kon ik hier ook herstellen in een vertrouwde omgeving”, klinkt het bij Het Belang van Limburg.

Hij zat negen keer op de bank in de Serie A. Vanheusden is nu vooral bezig met vandaag en morgen. Internazionale is voor later.

“Ik ben te ambitieus om op de bank of tribune te zitten. Als het daarvoor is, speel ik liever ergens anders”, stelt de centrale verdediger.

“Ik ken mijn kwaliteiten en ben klaar om mijn carrière op gang te brengen. Ik word voor anderhalf jaar gehuurd. Na dit seizoen moet ik zeggen of ik verder wil met Standard, en zij met mij. Ik zal samen met mijn manager en familie bekijken wat het beste is voor mijn carrière.”

Het bericht Club Brugge ging ook voor verdediger Standard Luik verscheen eerst op Voetbal4u.be.