Royal Antwerp troefde Franse clubs af: “Maar daarom koos ik voor Antwerp”

Dit seizoen haalde Royal Antwerp vele nieuwe spelers. Daar zat ook Standard-middenvelder Sambou Yatabaré tussen en nu is bekend geworden dat hij nog veel meer opties had.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

“Er was interesse van verschillende clubs. Van Antwerp, maar ook van Metz en Angers in de Ligue 1. Maar ik heb tegen mijn manager gezegd dat ik niet wilde terugkeren naar Frankrijk. Ik heb gepraat met de trainer en met Luciano D’Onofrio, via de telefoon. Zij wilden me de tijd geven om terug op niveau te komen”, vertelt hij in Sport/Foot Magazine.

“Bij Werder Bremen had ik acht maanden niet gespeeld. In Frankrijk kent iedereen me en waren de verwachtingen niet dezelfde geweest. Ze zouden gewild hebben dat ik er meteen stond. Bovendien zaten Metz en Angers al in de moeilijkheden. Antwerp was dan weer een club die net gepromoveerd was en waar iedereen iets te bewijzen had, maar zonder druk.”

Het bericht Royal Antwerp troefde Franse clubs af: “Maar daarom koos ik voor Antwerp” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Royal Antwerp troefde Franse clubs af: “Maar daarom koos ik voor Antwerp”

Dit seizoen haalde Royal Antwerp vele nieuwe spelers. Daar zat ook Standard-middenvelder Sambou Yatabaré tussen en nu is bekend geworden dat hij nog veel meer opties had.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

“Er was interesse van verschillende clubs. Van Antwerp, maar ook van Metz en Angers in de Ligue 1. Maar ik heb tegen mijn manager gezegd dat ik niet wilde terugkeren naar Frankrijk. Ik heb gepraat met de trainer en met Luciano D’Onofrio, via de telefoon. Zij wilden me de tijd geven om terug op niveau te komen”, vertelt hij in Sport/Foot Magazine.

“Bij Werder Bremen had ik acht maanden niet gespeeld. In Frankrijk kent iedereen me en waren de verwachtingen niet dezelfde geweest. Ze zouden gewild hebben dat ik er meteen stond. Bovendien zaten Metz en Angers al in de moeilijkheden. Antwerp was dan weer een club die net gepromoveerd was en waar iedereen iets te bewijzen had, maar zonder druk.”

Het bericht Royal Antwerp troefde Franse clubs af: “Maar daarom koos ik voor Antwerp” verscheen eerst op Voetbal4u.be.