BREAKING: ‘Manchester City doet bod van 200 miljoen op binnenlandse transfer’

Manchester City weet wat ze wilt. En dat is het halen van een nieuwe superspits. Trainer Pep Guardiola heeft een toptarget in het vizier en dat is Tottenham Hotspur-spits Harry Kane. Daarom gaat hij volgens het medium Don Balón 200 miljoen euro op tafel leggen voor een superspits.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

De Spanjaarden weten op woensdag te vertellen dat Real Madrid onlangs een balletje opgegooid heeft bij het management van Harry Kane van Tottenham Hotspur. De Madrilenen zouden echter te horen hebben gekregen dat City vooralsnog de voorkeur heeft van de international van het Engelse nationale team. De nummer één van de Premier League zou bereid zijn om 200 miljoen euro op tafel te leggen voor de goalgetter, waarmee voldaan wordt aan de vraagprijs van de Spurs.

Het bericht BREAKING: ‘Manchester City doet bod van 200 miljoen op binnenlandse transfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.