TRANSFER: ‘Absolute topclub toont interesse in Thomas Meunier’

Thomas Meunier heeft bij Paris Saint-Germain regelmatig Dani Alves voor zich te dulden. Reden voor hem om deze zomer zijn opties te bekijken. In een gesprek met Canal + zegt hij er het volgende over.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Meunier aan Canal +: “Blijf ik bij PSG? Nu? Ja. Ik heb nog geen contact gehad met het bestuur en zelfs de coach. We spreken er nog niet over en ik ga wachten tot het eind van dit seizoen om alles op te klaren en te luisteren wat hun plannen zijn. Ik ben geduldig, maar ik verwacht veel meer. Ik ben geen 18 meer en ik ben op een punt gekomen dat ik veel moet spelen. Als dat in PSG kan, mooi. Is het elders, ok.

Napoli toonde eerder al interesse in de Belg, maar daar komt nu ook het grote Juventus bij. Juventus zoekt een vervanger om Lichtsteiner te vervangen volgend seizoen, de Italianen zijn ook geïnteresseerd in Darmian van Manchester United meldt Merdeka.

Het bericht TRANSFER: ‘Absolute topclub toont interesse in Thomas Meunier’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

TRANSFER: ‘Absolute topclub toont interesse in Thomas Meunier’

Thomas Meunier heeft bij Paris Saint-Germain regelmatig Dani Alves voor zich te dulden. Reden voor hem om deze zomer zijn opties te bekijken. In een gesprek met Canal + zegt hij er het volgende over.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Meunier aan Canal +: “Blijf ik bij PSG? Nu? Ja. Ik heb nog geen contact gehad met het bestuur en zelfs de coach. We spreken er nog niet over en ik ga wachten tot het eind van dit seizoen om alles op te klaren en te luisteren wat hun plannen zijn. Ik ben geduldig, maar ik verwacht veel meer. Ik ben geen 18 meer en ik ben op een punt gekomen dat ik veel moet spelen. Als dat in PSG kan, mooi. Is het elders, ok.

Napoli toonde eerder al interesse in de Belg, maar daar komt nu ook het grote Juventus bij. Juventus zoekt een vervanger om Lichtsteiner te vervangen volgend seizoen, de Italianen zijn ook geïnteresseerd in Darmian van Manchester United meldt Merdeka.

Het bericht TRANSFER: ‘Absolute topclub toont interesse in Thomas Meunier’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.