BREAKING: ‘Club moet 50 miljoen neertellen voor Michy Batshuayi’

Michy Batshuayi maakt de laatste weken furore bij Borussia Dortmund. Hij wordt door die club gehuurd van het Engelse Chelsea dat hem nu definitief lijkt te willen overnemen.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Superster Marco Reus liet immers aan Bild dat hij niets liever wil dat de Belg bij zijn club blijft. Hij verlengde vorige vrijdag zijn contract bij Dortmund tot 2023. Daar zat wel een voorwaarde aan vast: Reus wil dat de club opnieuw een competitief elftal samenraapt. Reus zou daarbij de naam van Batshuayi laten vallen hebben.

Dortmund kreeg al te horen dat Batshuayi minstens 50 miljoen euro moet kosten. De Rode Duivel zelf wil voorlopig geen uitspraken doen over zijn toekomst, maar gaf wel al aan zich erg goed te voelen in het Signal Iduna Park.

Het bericht BREAKING: ‘Club moet 50 miljoen neertellen voor Michy Batshuayi’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BREAKING: ‘Club moet 50 miljoen neertellen voor Michy Batshuayi’

Michy Batshuayi maakt de laatste weken furore bij Borussia Dortmund. Hij wordt door die club gehuurd van het Engelse Chelsea dat hem nu definitief lijkt te willen overnemen.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Superster Marco Reus liet immers aan Bild dat hij niets liever wil dat de Belg bij zijn club blijft. Hij verlengde vorige vrijdag zijn contract bij Dortmund tot 2023. Daar zat wel een voorwaarde aan vast: Reus wil dat de club opnieuw een competitief elftal samenraapt. Reus zou daarbij de naam van Batshuayi laten vallen hebben.

Dortmund kreeg al te horen dat Batshuayi minstens 50 miljoen euro moet kosten. De Rode Duivel zelf wil voorlopig geen uitspraken doen over zijn toekomst, maar gaf wel al aan zich erg goed te voelen in het Signal Iduna Park.

Het bericht BREAKING: ‘Club moet 50 miljoen neertellen voor Michy Batshuayi’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.