Club Brugge stuurt een bericht naar Cercle Brugge

In begin 2015 nam Club Brugge het voor het laatst op tegen stadsgenoot Cercle Brugge. Volgend seizoen staat deze wedstrijd weer op het programma. Cercle wist zich namelijk ten koste van Beerschot-Wilrijk te plaatsen voor promotie naar de Jupiler Pro League.

Club en Cercle, dat is vaak water en vuur. Dat Cercle Brugge dit seizoen (weer) niet wenste mee te betalen bij de aanleg van een nieuw speelveld liet de gemoederen weer hoog oplaaien.

Bij Club klinkt opnieuw onvrede. Honderden fans van Cercle Brugge renden de grasmat op na de 3-1 zege tegen Beerschot Wilrijk. Dat laat sporen na. Club kan een slechte grasmat missen als kiespijn, in de strijd voor de landstitel. Er werd ook schade toegebracht aan een doel.

Het bericht Club Brugge stuurt een bericht naar Cercle Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.