Anderlecht-verdediger gaat debuut maken op Sclessin

Aan het einde van deze maand spelen de landen Oekraine, Japan en het Afrikaanse Mali een klein toernooi dat wordt gespeeld op het complex van Standard Luik.

Abdoul Dante zal er zijn debuut kunnen maken voor Mali. De 19-jarige centrale verdediger zal opgeroepen worden en dat is best verrassend. De sterke verdediger wordt aanzien als een groot talent en zat dit seizoen al zeven keer in de kern bij Anderlecht. Hij speelde wel nog geen minuut voor RSCA, maar in eigen land staat hij te boek als een enorm talent.

 

Het bericht Anderlecht-verdediger gaat debuut maken op Sclessin verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Anderlecht-verdediger gaat debuut maken op Sclessin

Aan het einde van deze maand spelen de landen Oekraine, Japan en het Afrikaanse Mali een klein toernooi dat wordt gespeeld op het complex van Standard Luik.

Abdoul Dante zal er zijn debuut kunnen maken voor Mali. De 19-jarige centrale verdediger zal opgeroepen worden en dat is best verrassend. De sterke verdediger wordt aanzien als een groot talent en zat dit seizoen al zeven keer in de kern bij Anderlecht. Hij speelde wel nog geen minuut voor RSCA, maar in eigen land staat hij te boek als een enorm talent.

 

Het bericht Anderlecht-verdediger gaat debuut maken op Sclessin verscheen eerst op Voetbal4u.be.