BREAKING: ‘Manchester United wil speler ruilen voor pareltje van Ajax’

Manchester United heeft interesse om een speler van Ajax over te nemen. Trainer José Mourinho is een grote fan van Ajax-pareltje Justin Kluivert. Volgens het medium The Daily Mirror willen de Mancunians een spelersruil voorstellen.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

De naam van vleugelspits Justin Kluivert zingt nu al een tijdje rond in Manchester en het ziet ernaar uit dat het manager José Mourinho menens is. Het bovengenoemde dagblad schrijft dat de Nederlandse jongeling in de aankomende zomer naar Old Trafford moet komen, waarbij de Amsterdammers – als ze willen – de beschikking kunnen krijgen over de diensten van Daley Blind, die overbodig is geworden bij de Premier League-grootmacht.

Het bericht BREAKING: ‘Manchester United wil speler ruilen voor pareltje van Ajax’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.