‘Rode Duivels wijken uit naar dit stadion voor oefenduel tegen Egypte’

Op 27 maart spelen de Rode Duivels een oefenduel tegen Egypte. Naast deze pot worden er nog twee oefenduels gespeeld alvorens ze vertrekken naar Rusland om het WK te gaan spelen.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Tegen Portugal, Egypte en Costa Rica zal telkens in eigen land geoefend worden. Dat de partijen tegen Portugal (2 juni) en Costa Rica (11 juni) in het Koning Boudewijnstadion gespeeld zullen worden is zeker, maar volgens Le Soir zullen de Duivels voor de match tegen Egypte op 6 juni wellicht moeten uitwijken.

Volgens de krant zou de wedstrijd daardoor in de Luminus Arena in Genk afgewerkt worden. De laatste keer dat de Rode Duivels in Genk neerstreken, was ter voorbereiding op het vorige WK. Op 26 mei 2014 werd er vriendschappelijk met 5-1 gewonnen van Luxemburg.

Het bericht ‘Rode Duivels wijken uit naar dit stadion voor oefenduel tegen Egypte’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

‘Rode Duivels wijken uit naar dit stadion voor oefenduel tegen Egypte’

Op 27 maart spelen de Rode Duivels een oefenduel tegen Egypte. Naast deze pot worden er nog twee oefenduels gespeeld alvorens ze vertrekken naar Rusland om het WK te gaan spelen.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Tegen Portugal, Egypte en Costa Rica zal telkens in eigen land geoefend worden. Dat de partijen tegen Portugal (2 juni) en Costa Rica (11 juni) in het Koning Boudewijnstadion gespeeld zullen worden is zeker, maar volgens Le Soir zullen de Duivels voor de match tegen Egypte op 6 juni wellicht moeten uitwijken.

Volgens de krant zou de wedstrijd daardoor in de Luminus Arena in Genk afgewerkt worden. De laatste keer dat de Rode Duivels in Genk neerstreken, was ter voorbereiding op het vorige WK. Op 26 mei 2014 werd er vriendschappelijk met 5-1 gewonnen van Luxemburg.

Het bericht ‘Rode Duivels wijken uit naar dit stadion voor oefenduel tegen Egypte’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.