Harde woorden voor Jan Vertonghen: ‘”Met die boer moeten wij WK winnen?”

Tottenham Hotspur werd gisteren uitgeschakeld in de Champions League. In eigen stadion verloren The Spurs met 1-2 van Juventus. De heenwedstrijd eindigde vorige week in 2-2. Het komt Jan Vertonghen op fikse kritiek te staan. Hij veroorzaakte in de eerste helft een duidelijke strafschop maar deze werd gelukkig voor hem niet gegeven.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Niet veel later moest hij ook een gele kaart incasseren na een noodgedwongen foutieve ingreep. Op de sociale media krijgt de Rode Duivel er dan ook flink van langs, snelheid is nu eenmaal niet zijn sterkste punt. Kijk hieronder naar enkele reacties.

Het bericht Harde woorden voor Jan Vertonghen: ‘”Met die boer moeten wij WK winnen?” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Harde woorden voor Jan Vertonghen: ‘”Met die boer moeten wij WK winnen?”

Tottenham Hotspur werd gisteren uitgeschakeld in de Champions League. In eigen stadion verloren The Spurs met 1-2 van Juventus. De heenwedstrijd eindigde vorige week in 2-2. Het komt Jan Vertonghen op fikse kritiek te staan. Hij veroorzaakte in de eerste helft een duidelijke strafschop maar deze werd gelukkig voor hem niet gegeven.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Niet veel later moest hij ook een gele kaart incasseren na een noodgedwongen foutieve ingreep. Op de sociale media krijgt de Rode Duivel er dan ook flink van langs, snelheid is nu eenmaal niet zijn sterkste punt. Kijk hieronder naar enkele reacties.

Het bericht Harde woorden voor Jan Vertonghen: ‘”Met die boer moeten wij WK winnen?” verscheen eerst op Voetbal4u.be.