BUITENKANSJE: ‘Ex-Rode Duivel mag transfervrij weg’

Een buitenkansje voor Belgische clubs die een ervaren ex-Rode Duivel willen aantrekken. De 32-jarige Stijn de Smet gaat namelijk geen nieuw contract krijgen van zijn club KV Kortrijk. Dit weet het medium Het Laatste Nieuws te melden.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Dit seizoen startte hij 11 keer in de basis en viel hij 11 keer in. De Smet is einde contract. Hij speelt al vijf jaar voor de club en verdedigde eerder de kleuren van Waasland-Beveren, KVC Westerlo, AA Gent en Cercle Brugge.

KVK gaat wel de optie in het contract van sterkhouder Yevgen Makarenko lichten. De kans bestaat dat hij nadien verkocht zal worden. Ook Sidy Sarr, die uitgeleend wordt aan de Franse tweedeklasser Chateauroux en daar in de basis staat, zal een nieuw contract krijgen. Ook Idir Ouali zal de optie in zijn contract gelicht zien worden.

 

 

Het bericht BUITENKANSJE: ‘Ex-Rode Duivel mag transfervrij weg’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BUITENKANSJE: ‘Ex-Rode Duivel mag transfervrij weg’

Een buitenkansje voor Belgische clubs die een ervaren ex-Rode Duivel willen aantrekken. De 32-jarige Stijn de Smet gaat namelijk geen nieuw contract krijgen van zijn club KV Kortrijk. Dit weet het medium Het Laatste Nieuws te melden.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Dit seizoen startte hij 11 keer in de basis en viel hij 11 keer in. De Smet is einde contract. Hij speelt al vijf jaar voor de club en verdedigde eerder de kleuren van Waasland-Beveren, KVC Westerlo, AA Gent en Cercle Brugge.

KVK gaat wel de optie in het contract van sterkhouder Yevgen Makarenko lichten. De kans bestaat dat hij nadien verkocht zal worden. Ook Sidy Sarr, die uitgeleend wordt aan de Franse tweedeklasser Chateauroux en daar in de basis staat, zal een nieuw contract krijgen. Ook Idir Ouali zal de optie in zijn contract gelicht zien worden.

 

 

Het bericht BUITENKANSJE: ‘Ex-Rode Duivel mag transfervrij weg’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.