‘Vertrekt Colin Coosemans naar deze Belgische topclub?

Doelman Colin Coosemans maakt dit seizoen indruk bij KV Mechelen. Ook al vecht de club tegen degradatie hij staat zijn mannetje in het doel. Afgelopen weekend was hij nog belangrijk op Sclessin: “Elke week opnieuw zorgen de reddingen van Coosemans voor extra punten. Of zoals in Luik voor een gunstiger doelsaldo met wat mogelijk een cruciale save kan zijn, op de strafschop van Razvan Marin.”

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

In Sport-Voetbalmagazine stelt Vandenbemt dat Coosemans zeker niet hoeft te wanhopen, zelfs indien KV Mechelen degradeert: “In deze hoogst onzekere tijden straalt Coosemans rust en zelfvertrouwen uit, hij heerst in de lucht en zijn reflexen zijn straf. Bij een eventuele degradatie zal hij snel onderdak vinden, laat dat duidelijk zijn.”

Indien we dit relateren naar Belgische topclubs, komen we uiteraard meteen bij Club Brugge uit. Blauw-Zwart heeft nu al seizoenen lang problemen met zijn doelmannen, en Coosemans is een kind van de club.

Het bericht ‘Vertrekt Colin Coosemans naar deze Belgische topclub? verscheen eerst op Voetbal4u.be.