Sporting Lokeren weigerde bod van 15 miljoen euro

Sporting Lokeren zoekt naar een opvolger voor Roger Lambrecht omdat die al aardig op leeftijd is maar die zoektocht verloopt nogal moeizaam.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Lokeren kreeg volgens het medium Sport/Voetbalmagazine een Chinees bod van 15 miljoen euro, maar dat werd geweigerd. Een groep rondom ondervoorzitter Willy Carpentier probeert nu het nodige geld bij elkaar te sprokkelen.

Lambrecht wil de club niet aan eender wie verkopen. “Ik kreeg hier al van alles over de vloer: Japanners, Russen, Chinezen. Ze kennen mijn standpunt. De club kan geheel of gedeeltelijk overgenomen worden, als de toekomst maar wordt gevrijwaard en als ze goede bedoelingen tonen. Ook liever lokale mensen dan buitenlanders. Ik wil zeker een tegemoetkoming doen. Als het zover is, wil ik daar concreet over vergaderen. Dat mag al morgen zijn. Als er mij iets overkomt, moet de club verder kunnen. Dat houdt me bezig.”

Het bericht Sporting Lokeren weigerde bod van 15 miljoen euro verscheen eerst op Voetbal4u.be.