Ex-Rode Duivel: ‘Club Brugge-speler evenaart het niveau van Carrasco”

Philippe Albert sprak onlangs zijn gedachten uit over Yannick Carrasco en Anthony Limbombe. Hij denkt dat de vleugelflitser van Club Brugge het niveau evenaart van Carrasco.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Volgens Albert is de transfer van Carrasco naar China één grote klucht. “Hij zal zich ingraven in China en speelt niet op zijn positie. Daarbovenop verloor hij nog eens met 8-0. Dat ergert mij enorm”, aldus Albert volgens RTBF. Daarna bevestigt de ex-Rode Duivel wat vele journalisten de laatste weken al opviel: Anthony Limbombe. “Carrasco is verdedigend allesbehalve goed bezig. Limbombe doet het op dit moment voortreffelijk bij Club Brugge en haalt volgens mij zelfs hetzelfde niveau als de huidige Carrasco”, beëindigt Albert zijn pleidooi.

Ook volgens Alexandre Teklak en Rodrigo Beenkens mag Limbombe stilaan gaan hopen op een selectie voor het WK 2018 in Rusland. De flankspeler bewees ook dit weekend weer zijn waarde voor Club Brugge. Door de 2-1 te maken tegen KV Kortrijk bezorgde hij de Bruggelingen alsnog de zege.

Het bericht Ex-Rode Duivel: ‘Club Brugge-speler evenaart het niveau van Carrasco” verscheen eerst op Voetbal4u.be.