OPVALLEND: Oorzaak voor wederopstanding Lukasz Teodorczyk gevonden

De laatste maanden leek Lukasz Teodorczyk wel het scoren verleerd te zijn. Maar de laatste twee wedstrijden lijkt hij weer helemaal terug te zijn. Hij maakte maar liefst vijf treffers in twee duels.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Een herrijzenis die niemand had durven voorspellen en dus is het zoeken naar verklaringen. Het gesprekje met Marc Coucke zal hem deugd hebben gedaan, maar is zeker niet de hoofdreden voor zijn wederopstanding. Die moeten we volgens Het Laatste Nieuws eind dit seizoen zoeken. Zo blijkt dat Teodorczyk niet alleen zeker wil zijn van zijn selectie voor het WK, maar zich ook wil tonen in Rusland. En dus heeft hij zijn werkethiek en focus bijgesteld.

De Pool is zich dan ook bewust over hoe belangrijke het wereldkampioenschap kan worden voor het verdere verloop van zijn carrière én voor zijn latere pensioen, zeker na een turbulente wintermercato. “In zijn entourage valt te horen dat Teodorczyk na zijn mislukte overgang naar China, waar hij zijn inkomsten kon verveelvoudigen, de knop heeft omgedraaid. Hij is tot het besef gekomen dat hij goed móet zijn als hij het WK wil halen. En traint en speelt bijgevolg opnieuw met goesting”, aldus HLN.

Het bericht OPVALLEND: Oorzaak voor wederopstanding Lukasz Teodorczyk gevonden verscheen eerst op Voetbal4u.be.