OPVALLEND: ‘Arsene Wenger kan sensationele transfer in Premier League maken’

Arsenal presteert de laatste jaren zwaar onder de maat. Dit lijkt trainer Arsene Wenger nu naar 23 jaar zijn baan te gaan kosten. Dit seizoen lijkt te top 5 niet gehaald te worden en dat gaat consequenties hebben.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Dat betekent echter niet dat de carrière van de trainer erop zit. Zo meldt The Daily Express dat Everton FC klaar staat om toe te slaan wanneer Wenger de bons krijgt bij Arsenal. Eigenaar Farhad Moshiri zou in hem de ideale coach zien om de Toffee’s weer naar subtop in het klassement te loodsen. Afwachten dus wat er in de komende dagen en weken gebeurt …

Het bericht OPVALLEND: ‘Arsene Wenger kan sensationele transfer in Premier League maken’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.