‘Ik wil Club Brugge vertegenwoordigen bij de Rode Duivels’

Bij Club Brugge lopen er dit seizoen voldoende uitblinkers rond. Zo won Ruud Vormer de Gouden Schoen maar ook Anthony Limbombe timmert goed aan de weg. Zo was hij zaterdag opnieuw bepalend met de winnende treffer tegen KV Kortrijk.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

En daarmee wist Limbombe meteen zijn contractverlenging te verzilveren, vrijdag tekende hij immers bij tot 2021. Zijn seizoen kan dus eigenlijk niet meer stuk, maar het kan altijd nog beter. Met een titel voor Blauw-Zwart bijvoorbeeld. Of een selectie voor de Rode Duivels.Want steeds vaker wordt Limbombe in verband gebracht met de nationale ploeg, bondscoach Roberto Martinez liet ook al weten hem te volgen.

Zelf staat de winger alvast te springen om bij de Duivels aan de slag te gaan. “Natuurlijk hoop ik op een selectie. Dat zou heel mooi zijn. Ook voor de club. Ik wil Club Brugge vertegenwoordigen. Een selectie zou het bewijs zijn dat we hier goed bezig zijn”, reageerde hij bij Het Laatste Nieuws.

Het bericht ‘Ik wil Club Brugge vertegenwoordigen bij de Rode Duivels’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.