BREAKING: “Aanvoerder Fiorentina werd mogelijk vermoord, onderzoek geopend”

Afgelopen zondag werd de wereld opgeschrikt met het overlijden van Davide Astori. De aanvoerder van Fiorentina overleed in zijn slaap op pas 31-jarige leeftijd.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Aanvankelijk werd er nog van uitgegaan dat de verdediger een natuurlijke dood gestorven was, maar nu bestaat blijkbaar toch de kans dat er kwaad opzet in het spel was. De openbare aanklager van Udine heeft immers aangekondigd dat er een strafonderzoek geopend is waarbij er rekening gehouden wordt met de mogelijkheid dat Astori toch niet zomaar gestorven is.

“Er is een criminele procedure gestart waarbij rekening gehouden wordt met doodslag”, vertelde Antonio De Nicolo aan Radio Rai. “Op dit moment loopt het onderzoek tegen onbekenden. We hebben een autopsie aangevraagd, die snel uitgevoerd zal worden.”

Het bericht BREAKING: “Aanvoerder Fiorentina werd mogelijk vermoord, onderzoek geopend” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BREAKING: “Aanvoerder Fiorentina werd mogelijk vermoord, onderzoek geopend”

Afgelopen zondag werd de wereld opgeschrikt met het overlijden van Davide Astori. De aanvoerder van Fiorentina overleed in zijn slaap op pas 31-jarige leeftijd.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Aanvankelijk werd er nog van uitgegaan dat de verdediger een natuurlijke dood gestorven was, maar nu bestaat blijkbaar toch de kans dat er kwaad opzet in het spel was. De openbare aanklager van Udine heeft immers aangekondigd dat er een strafonderzoek geopend is waarbij er rekening gehouden wordt met de mogelijkheid dat Astori toch niet zomaar gestorven is.

“Er is een criminele procedure gestart waarbij rekening gehouden wordt met doodslag”, vertelde Antonio De Nicolo aan Radio Rai. “Op dit moment loopt het onderzoek tegen onbekenden. We hebben een autopsie aangevraagd, die snel uitgevoerd zal worden.”

Het bericht BREAKING: “Aanvoerder Fiorentina werd mogelijk vermoord, onderzoek geopend” verscheen eerst op Voetbal4u.be.