KA-CHING! Extra geld voor Kevin de Bruyne en Vincent Kompany

Het Manchester City van Kevin de Bruyne en Vincent Kompany staat bovenaan in de Premier League en zitten ook nog in de FA Cup en de Champions League. De leiding van de club wil nu uitpakken met een extra bonus.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Als The Citizens een treble realiseren, vangen de sterkhouders een premie van ruim 1 miljoen euro. De andere spelers krijgen dan een tikje minder, meldt The Sun. Met die verschillende bonussen wil de clubleiding de hiërarchie in de kleedkamer respecteren. Het moet de sterkhouders ook een mentale boost geven.

Hoge weeklonen en winstpremies, er kan dus nog een flinke smak geld bovenop komen.

Chelsea pakte vorig seizoen de landstitel. Eden Hazard moest toen 4 miljoen euro met zijn ploegmaten verdelen.

Het bericht KA-CHING! Extra geld voor Kevin de Bruyne en Vincent Kompany verscheen eerst op Voetbal4u.be.

KA-CHING! Extra geld voor Kevin de Bruyne en Vincent Kompany

Het Manchester City van Kevin de Bruyne en Vincent Kompany staat bovenaan in de Premier League en zitten ook nog in de FA Cup en de Champions League. De leiding van de club wil nu uitpakken met een extra bonus.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Als The Citizens een treble realiseren, vangen de sterkhouders een premie van ruim 1 miljoen euro. De andere spelers krijgen dan een tikje minder, meldt The Sun. Met die verschillende bonussen wil de clubleiding de hiërarchie in de kleedkamer respecteren. Het moet de sterkhouders ook een mentale boost geven.

Hoge weeklonen en winstpremies, er kan dus nog een flinke smak geld bovenop komen.

Chelsea pakte vorig seizoen de landstitel. Eden Hazard moest toen 4 miljoen euro met zijn ploegmaten verdelen.

Het bericht KA-CHING! Extra geld voor Kevin de Bruyne en Vincent Kompany verscheen eerst op Voetbal4u.be.