BREAKING: Aanvoerder Fiorentina overlijdt in spelershotel

Vandaag is bekend geworden dat de pas 31-jarige Davide Astori is overleden. Dit is vannacht gebeurt in zijn slaap. De aanvoerder van Fiorentina zat met de selectie in een hotel ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Udinese.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

De Italiaanse international overleed in zijn slaap. “We zouden om 09.30 uur ontbijten en normaliter was hij altijd de eerste speler die bij het ontbijt verscheen”, zegt woordvoerder Arturo Mastronardi namens de club.

“Deze keer liet hij echter op zich wachten. We besloten vervolgens naar zijn kamer te gaan. Sommige spelers lagen samen op een kamer, maar Davide sliep alleen. We weten de oorzaak van zijn dood nog niet. Zijn lichaam is nu naar ziekenhuis Santa Maria della Misericordia in Udine vervoerd voor een autopsie.”

Het bericht BREAKING: Aanvoerder Fiorentina overlijdt in spelershotel verscheen eerst op Voetbal4u.be.

BREAKING: Aanvoerder Fiorentina overlijdt in spelershotel

Vandaag is bekend geworden dat de pas 31-jarige Davide Astori is overleden. Dit is vannacht gebeurt in zijn slaap. De aanvoerder van Fiorentina zat met de selectie in een hotel ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Udinese.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

De Italiaanse international overleed in zijn slaap. “We zouden om 09.30 uur ontbijten en normaliter was hij altijd de eerste speler die bij het ontbijt verscheen”, zegt woordvoerder Arturo Mastronardi namens de club.

“Deze keer liet hij echter op zich wachten. We besloten vervolgens naar zijn kamer te gaan. Sommige spelers lagen samen op een kamer, maar Davide sliep alleen. We weten de oorzaak van zijn dood nog niet. Zijn lichaam is nu naar ziekenhuis Santa Maria della Misericordia in Udine vervoerd voor een autopsie.”

Het bericht BREAKING: Aanvoerder Fiorentina overlijdt in spelershotel verscheen eerst op Voetbal4u.be.